Ugrás a fő tartalomra

" Mágikus " ásványok! folytatás...


BETEGSÉGEK LELKI OKAI


Lelki problémáink, megoldatlan félelmeink testünkben elváltozásokat okoznak, ami fájdalom és betegség formájában hozza tudomásunkra, hogy valahol valami nincs rendben!
Ha időben felismerjük betegségünk lelki okát és ezt kezeljük, a kezdetektől haladva dolgozhatjuk fel lelki problémáinkat miközben szervezetünk önmagát gyógyítja.
A lelki feldolgozásban segítségünkre lehetnek a drágakövek.
A kristályok és drágakövek a természet adta energiarezgéssel rendelkeznek. Egész szervezetünknek, minden sejtünknek szintén van egy bizonyos frekvencián való rezgése.
Amíg minden rendben van Ön körül, ez a rezgés kiegyensúlyozott, harmonikus, lelkivilága rendben van, gondolatai pozitívak, teste egészséges.
Bármilyen stressz hatás éri Önt, mindez diszharmonikussá válik és attól függően, hogyan dolgozza fel a helyzetet, negatívan hat gondolataira. Ha hosszú ideig tart az egyensúly megbomlása, teste is megbetegszik.
A kor előre haladtával látszólag rendezett és nyugodt körülmények között élő embereket is sújt olyan betegség amire azt mondják „ korral jár „.

Biztos Ön abban, hogy idősebb korban törvényszerűen jönnie kell ezeknek a tüneteknek?
Előfordul, hogy valaki gyermekkori sérelmeit teherként hurcolja magával egész életén keresztül. Éli a maga boldog vagy boldogtalan életét, már nem is gondol a gyermekkorára, nem gondol arra sem, hogy a régi sérelmek mint megannyi jól betokosodott tüske ott vannak mélyen eltemetve belső világában.
Felnőttként amikor megbetegszik, beszedi a gyógyszert, bekeni a fájó testrészeit, majd a tünetek múltával " gyógyultnak nyilvánítják".
Ez azonban nem így van! Egészen addig, míg a tünet gyökere nincs felfedve és gyógyítva, újabb tünettel jelez a test, hogy valahol valami nincs rendben!
Nézzünk néhány példát a betegség – lelki okok összefüggéséről:
A test bal oldalán megjelenő elváltozások, megbetegedések: Az anyához fűződő érzelmi problémák. A baloldal a szív és az érzelmek jelzője, de a múlt el nem fogadását is jelenti.
Térd fájdalmai: Az alázatot, befelé fordulást jelképez.
Szemproblémák: Valamit nem akar meglátni. Ha rövidlátó, akkor a jövőbeni dolgokat hárítja, bizonytalan a jövőt illetően, távollátás esetén pedig az orra előtt levő dolgok felett húny szemet.
Vesekő, vesebetegség: Félelemre utal, jelképezi az emberi és párkapcsolatokat. A párkapcsolatodban nincs elég energia, lelkesedés.
Folytathatnám a sort, mivel minden betegség visszavezethető a tudati szintre és minden gyógyulás a tudatnál kezdődik!

Hogy jönnek ide a drágakövek?
A drágakőgyógyításban a holisztikus szemléletmód érvényes, minden esetben az egész embert vesszük figyelembe, testestől – lelkestől.
A kövek a rájuk jellemző rezgéseikkel sejtszinten hatnak szerveinkre, ráadásul használhatjuk őket közvetlenül a testen ékszerként, vagy a közelünkben a térben elhelyezve is.
Minden kő többféle tünetre van hatással és minden tünetre többféle követ is használhat! Érdemes ezért összeállítani egy olyan kollekciót, ami legalább 10 – 12féle kőből áll, így lehetőséget ad minden felmerülő probléma megoldására.
A különböző kövek egymás hatását is erősítik, kiegyensúlyozzák a hiányzó energiát.
Ha Ön szívesen hord ékszert, akkor nyakláncként és karkötőként együtt használja a köveket! A nyaklánc ami körbeöleli a nyakat, a test egészére hat.
A karkötő arra az oldalára van hatással, amelyik csuklóján viseli. Kivétel ez alól a tudatra való hatás. Ha a jobb agyféltekére kíván hatást gyakorolni akkor a bal csuklójára tegye, ha pedig a bal agyfélteke racionális gondolkodását kívánja segíteni, akkor a jobb csuklóján viselje!


Forrás: Tiszta Forrás
Folyt.köv.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ichtiol;- gyógyászati kátrány

Ichtiol; gyógyászati kátrány, ezt a remek alapanyagot amit a következő szappanom és krémem készítéséhez fogok használni, nem volt könnyű beszerezni de végül sikerült, Hetti barátnőm és anyukája segítségével. Amit ezúton is köszönök. Mi ez? Pár mondatban szeretném bemutatni ezt a kiváló hatású anyagot amit már az 1800-as években is ismertek és bőrbetegségek gyógyítására használtak. Nagyon érdekes leírást találtam 1868-ból: Egy cikk a Zala Közlönyből, 1893-bόl. Az 1868 όta ismert Berger fėle kátrány szappan orvosi tekintélyek által ajánlva Ausztria-Magyarországban. : Mindennemű bőrtisztátalanság ellen kiváló. Díjnyertes az 1883-as bėcsi nemzetközi kiállitáson. Hatása a bőrre:  Fokozott faggyúmirigy működés esetén ajánlott. Egy nagyon jótékony hatású kénszármazék.   Kiváló redukáló szer, faggyúmirigy szabályozó, sebgyógyító és gyulladásgátló, hámképző, fertőtlenítő, érösszehúzó, nyugtató hatással. A 19. században az ichtiózis nevű készítményt, az akkor rejtélyesne

Nyári szappan...

Mákos - Mandula eper öntettel...... Csodálatos mandulás szappan, mandula tejjel és olajjal. Különleges kényeztetés a bőrödnek A rózsaszín agyag ásványi anyaggal tölti fel a bőrt, a mák pedig finoman masszírozva távolítja el az elhalt hámréteget. Használat után a bőr felfrissült életteli, puha lesz. Kellemes mandula és eper illatú.

Almaecetet a ráncok ellen!!!!

Már korábban írtam az almaecet jótékony hatásáról a hajápolásban. Kiváló hajápoló szer a balzsamot teljes mértékben helyettesíti.Táplálja, kondicionálja, könnyen fésülhetővé, selymesen fénylővé teszi a hajat. Samponszappanjaim tökéletes kiegészítője. Belsőleg alkalmazva kiváló fogyasztószer. Kitűnő megoldás lehet a ráncok ellen! Egy nagyon egyszerű, olcsó, teljesen természetes recept, amit mindenki könnyedén megvalósíthat otthonában. A bőr legfelső rétege folyamatosan elhal és leválik. A kor előrehaladtával az elhalt sejtek leválása lelassul, összetapadnak és vékony szarú réteget képez a bőrön. Ebben apró repedések,ráncok képződnek. Nos ettől a szarú rétegtől lehet megszabadulni az almaecetes dörzsöléssel. - Mosd meg az arcod és nyakad jó meleg szappanos vízzel ! - A következő lépésben, egy szivacsot itass át almaecettel! ( nem hígítva! ) - Ezzel dörzsöld át finoman a nyakad és az arcod (körkörösen lefelé, felfelé)! - A " dörzsölő-tisztítás " után közvetlenül ,bő